Voor de jaarbijdrage mag je als Aanjager gebruik maken van het volgende:

 • Je ontvangt een jaar lang een kaart voor elke PACT Practice. 1 kaart geeft toegang voor 2 personen. Deze kaarten ontvang je na betaling op de eerst volgende Practice. Kunnen jij of je collega’s niet? Dan kan je deze kaarten ook aan iemand anders geven die geïnteresseerd is in PACT Utrecht.
  • Kalenderbijdrage
   betaling vindt plaats in eerste deel van kalenderjaar (van dec tm mei): 6 kaarten zijn voor dat kalenderjaar.
   Culturele seizoen
   betaling vindt plaats in tweede deel van kalenderjaar (van juli en dec): 6 kaarten zijn voor het seizoen dus sept 2019 tm juli 2020.
 • Je ontvangt de tools van (samenwerkingspartners van) PACT
 • Minstens 5 Aanjagers vergaderingen bezoeken om onderdeel van het netwerk uit te maken, mee te denken over vraagstukken en inzichten te delen

Als Aanjager

 • wordt van je verwacht dat je minstens 5 van de 6 Aanjagers vergaderingen bezoekt en meewerkt aan één Practice organiseren.
 • ontmoet je regelmatig de Critical Friends en kun je Critical Friends uitnodigen voor een samenwerking.

Er zijn drie verschillende jaarbedragen om het voor een ieder budgetair mogelijk te maken. Is je omzet hoger, maar is je instelling alsnog te klein voor een middel of grote bijdrage? Laat je dan niet weerhouden en kom naar de eerst volgende Aanjagers vergadering op de 11e van de even maanden. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Betaal je de bijdrage? Onderteken dan ook meteen de statuten.