Als onderdeel van het programma organiseert PACT iedere maand een moment van samenkomst. Dit zijn 6 bijeenkomsten (alle even maanden) en 6 keer per jaar een PACT Practice (alle oneven maanden).

Bijeenkomsten (online)

De 11e van de even maanden (of dichtstbijzijnde werkdag) – 15 tot 17.00 uur

Tijdens de bijeenkomsten delen we als Pact Betrokkenen good and bad practices. Waar loop je als (medewerker van een) culturele instelling tegen aan, wat heb je geprobeerd, wat ging goed en waar sloeg je finaal de plank mis. Zonder schaamte delen, met als doel om als sector samen te groeien naar meer diversiteit en inclusie. Daarnaast kiezen we samen de koers van onze informele vereniging. Wie willen we als spreker uitnodigen, welke tools zetten we gezamenlijk in en hoe werken we met de Critical Friends.

Data

Seizoen 4

  • maandag 11 oktober 2021
  • vrijdag 10 december 2021

Pact Practices (Offline of Online)

De 11e van de oneven maanden (of dichtstbijzijnde werkdag) – 13 tot 17 uur

Deze laatste practices zijn hands on werksessies waar Aanjagers en Doeners elke keer een van de 6 afspraken van het Diversiteit & Inclusiviteit Pact aanpakken. De invulling, locatie en beleving is iedere keer anders. Daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de invulling van Practices van eerdere jaargangen en de toekomstige.

Data

Seizoen 4

  • vrijdag 10 september 2021 (zelf) reflectie
  • donderdag 11 november 2021

Wil je bij de eerst volgende PACT Bijeenkomst of Practice aanwezig zijn?

Wisselende locaties

PACTUtrecht is een informeel netwerk van cultuurmakers. Dat betekent dat we geen vaste fysieke locatie hebben, naast onze eigen podia, studio’s, theaters en kantoren, en elkaar op verschillende plekken in de stad treffen. Wil je je locatie ter beschikking stellen voor een PACT Practice of ander event, laat ons dit dan weten.