Als onderdeel van het programma organiseert PACT iedere maand een moment van samenkomst. Dit zijn 6 bijeenkomsten (alle even maanden) en 6 keer per jaar een PACT Practice (alle oneven maanden).

Bijeenkomsten

De 11e van de even maanden (of dichtsbijzijnde werkdag) – 15 tot 17.00 uur

De eerste zijn momenten waarop we als Pact Betrokkenen good and bad practices uitwisselen. Waar loop je als (medewerker van een) culturele instelling tegen aan, wat heb je geprobeerd, wat ging goed en waar sloeg je finaal de plank mis. Zonder schaamte delen, met als doel om als sector samen te groeien naar meer diversiteit en inclusie. Daarnaast kiezen we samen de koers van onze informele vereniging. Wie willen we als spreker uitnodigen, welke tools zetten we gezamenlijk in en hoe werken we met de Critical Friends.

Pact Practices

De 11e van de oneven maanden (of dichtsbijzijnde werkdag) – 13 tot 17 uur

Deze laatste practices zijn hands on werksessies waar Aanjagers en Doeners elke keer een van de 6 afspraken van het Diversiteit & Inclusiviteit Pact aanpakken. De invulling, locatie en beleving is iedere keer anders. Daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de invulling van Practices van eerdere jaargangen en de toekomstige.

Wil je bij de eerst volgende PACT Bijeenkomst of Practice aanwezig zijn? Betaal dan hier je jaarbijdrage of koop hier eenmalig je kaart om deel te nemen.