Social Media

Ben je geïnteresseerd in PACT, nog geen Aanjager of Partner en wil je wél op de hoogte blijven van de acties van PACT? Volg/like PACTUtrecht dan op Facebook, Instagram en LinkedIn

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van PACT en/of ontvangen jij of je collega nog geen informatie? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

* indicates required
Interesse vanuit …

Kies alle manieren waarop u wilt horen van PACT Utrecht:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails.


Mail

Wil je ons tussen de events door contacteren? Of zie je iets op de site dat niet klopt of vragen oproept? Mail dan naar samen@pactutrecht.nl

Communicatie: D&I Pact, logo en huisstijl

Heb je het D&I pact ondertekend en wil je op je site laten zien dat je je aan de afspraken committeert? Wil je het D&I Pact delen met collega’s? Wil je de zichtbaarheid van PACT Utrecht vergroten? Download dan hier het hele PACT Pakket (inclusief huisstijl en het D&I Pact) of  alleen het D&I Pact.

PACT pakket

D&I pact 2.0

Critical Friend aanmeld formulier

Wisselende locaties

PACTUtrecht is een informeel netwerk van cultuurmakers. Dat betekent dat we geen vaste fysieke locatie hebben, naast onze eigen podia, studio’s, theaters en kantoren, en elkaar op verschillende plekken in de stad treffen. Wil je je locatie ter beschikking stellen voor een PACT Practice of ander event, laat ons dit dan weten.

Als informele vereniging hebben we wel een KvK nummer 74642030 en een bankrekening waarop met heel veel liefde alle Aanjagers bijdragen en overige idealistische donaties ontvangen NL47TRIO0379687941.