De geplande bijeenkomsten voor dit najaar zijn op 26 september en op 12 december. We verheugen ons er op dat jullie daar allemaal bij zijn!

12 december 11.00 – 17.00 uur / locatie n.t.b
12 december staat helemaal in het teken van de vier werkgroepen en dus de 4 P’s – we organiseren dan ons eigen “Practice-festival” waar onze werkgroepen hun resultaten, “producten” en inspiratie voor het netwerk presenteren en delen.
Naast deze presentaties is dit hét moment om met elkaar de inhoud van PACT voor de volgende fase te bepalen. Belangrijk en opwindend – wees erbij!
Meer info over het programma volgt z.s.m.

26 september, 13.00 – 17.00 uur in Het Huis Utrecht

  • presentatie en uitwisseling van de stand van zaken, successen en hindernissen van de werkgroepen ter inspiratie voor het hele netwerk
  • hele korte ledenvergadering om met alle leden de statuten van Vereniging PACT definitief vast te stellen
  • inspiratiegesprek met Jorien Waanders van het Bijlmerparktheater: zij organiseren dit seizoen een serie Werkconferenties onder de noemer Building a House for Inclusion. Zij hanteren daarbij ook de 4 P’s waar wij mee werken en hebben een zeer inspirerend programma waar ze graag met ons over in gesprek gaan;
  • en we sluiten graag met jullie allemaal af met een netwerkmoment, en vieren de officiële start van de vereniging met elkaar met een hapje en iets te drinken.