Ask the Critical Friends

De Critical Friends zijn individueel, in subgroepen of gezamenlijk in de vorm van hun Think Tank in te huren voor een frisse blik, advies op verschillende gebieden of een opdracht. Doordat de meesten een bi-culturele achtergrond hebben spreken zij niet alleen als expert op hun eigen vakgebied maar ook als ervaringsdeskundigen op de thema’s rondom diversiteit en inclusie. Meer weten? Bekijk hun profielen en benader ons via samen@pactutrecht.nl

Ali Amghar

SCHRIJVER EN PERFORMER

Geboren en getogen in Utrecht-West. In het verleden werkzaam geweest in de welzijn & jongerenwerk en tegenwoordig freelance schrijver & programmamaker bij Stadspodium Utrecht. 

Ali Zanad

DANSER EN PERFORMER

Geboren in Irak, studeerde aan de dansopleiding en is momenteel zzp’er in de culturele sector. Voornamelijk bezig als uitvoerend danser geeft hij ook educatieve lectures in de cultuur sector. Momenteel is hij werkzaam voor o.a. Stichting Dox en Danstheater Aya als danser, heeft zijn eigen gezelschap Mensja en werkzaam als docent bij Young In Prison.

Ayda Abdan Kondori

CULTUREEL ANTROPOLOOG

Geboren in Iran en vanaf haar 7e getogen in Utrecht. Studeerde Culturele en Maatschappelijke Vorming, waarna ze zich nu verdiept in Culturele Antropologie. Nauw bij de stad betrokken onder andere door Respect2Love, een netwerk van bi-culturele LHBTI jongeren en als fotograaf.

Ebru Aydin

DOCENT EN FOTOGRAAF

Geboren en getogen in Utrecht. Socioloog. Docent. Maatschappelijke fotograaf. Vrijwilliger. Maatschappelijk betrokken. Voor een inclusieve samenleving. Koffie én Turkse thee.

Raymond Ramdihal

DANSER EN PRODUCENT

Getogen in Maarssen en Utrecht. Studeerde aan de Dansopleiding en organiseert tegenwoordig met zijn stichting FreeDOM events en masterclasses om Urban dans als verbindende factor op de culturele kaart te zetten. 

Siham el Ouazizi

Communicatiedeskundige

Geboren en getogen in Utrecht. Is een burger van werelden. Middels kritische vragen is zij altijd opzoek naar het begrijpen van mensen, organisaties en structuren. Voorwaarde om dit te doen is kritisch blijven naar zichzelf en dagelijks reflecteren.

Triwish Hanoeman

RAPPER EN PRODUCENT

Rapper met Hindustaanse roots die als missie heeft artiesten uit de multiculturele sector te empoweren om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van een inclusieve culturele sector.

Munir de Vries

ILLUSTRATOR EN GRAFFITY KUNSTENAAR

Opgegroeid in Amsterdam Zuidoost en nu zo’n 12 jaar woonachtig in Utrecht. Werkt graag d.m.v creatieve projecten aan inclusie en verbinding, momenteel erg geintresseerd in het opvullen van de kloof tussen low-art en high-art.

Mustapha Bah

ARTIKEL 1

Werkzaam bij Artikel 1. Trainer, voorlichter, gespreksleider en directeur van stichting MOWAD.

Hicham Oujamaa

MUZIKANT
Geboren in Marokko, getogen in Utrecht, opgegroeid met de Marokkaanse en Nederlandse cultuur waardoor hij probeert het beste van de twee samen te brengen. Co- founder North African Djam.

Imad Saffuri

RAPPER EN PRODUCENT

Rapper en producent

Yesol Sihn

Visual & graphic designer

Geboren in Zuid- Korea en op haar 4e verhuisd naar Leiderdorp. Ze heeft Communicatie en Multimedia Design gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en is recent afgestudeerd. Na het afstuderen is zij haar eigen visual en graphic design bureau begonnen genaamd Solstudio. In haar vrije tijd danst ze graag en houdt ze zich veel bezig met hoe mensen worden gevormd door hun cultuur.

Esther Smeenk

Junior programmamedewerker

Opgegroeid in Bussum en woonachtig in Utrecht. Eigen initiatief Summer School: Connecting Cultures. Werkzaam bij New Dutch Connections als projectleider en bij de Voorkamer als communicatiemedewerker.

Patricia Samwels

CULTURELE & EDUCATIEVE PROJECTEN
Geboren & getogen in de provincie Groningen, woonachtig in Utrecht. Werkzaam bij Kunst Centraal waar zij zich bezig houdt met kunst- en cultuureducatie in het onderwijs. Streeft naar (bewustwording van) inclusief denken én handelen, zowel binnen het werkveld als op persoonlijk en sociaal vlak. Draagt een warm hart toe aan iedereen die zich inzet voor kansengelijkheid en gelijkwaardigheid.

Sheila Reda

KUNSTHISTORICA

Recentelijk afgestudeerd kunsthistorica met specialisme in 16e- en 17e- eeuwse kunst en museumeducatie. Recentelijk gestart als Junior Directeur Educatie in Museum Villa Mondriaan, om te werken aan het inclusiviteitsbeleid en de uitwerking daarvan in de nieuwe educatieprogramma’s

Corrie Nagtegaal

Taal & Leren

Geboren op Goeree Overflakkee, gestudeerd in Utrecht en na 25 jaar Wageningen weer terug. Gaat ‘aan’ als mensen zichzelf en de ander acht zien en met elkaar en met zichzelf ‘het gesprek aangaan’. Ze gelooft, vanuit eigen ervaring, in de emanciperende werking van onderwijs en het belang van docenten die oog hebben voor die éne, vóór wie (en met wie) ze het verschil maken. Haar specialiteiten zijn onderwijs, taal en leren. Ze werkt een paar dagen per week op HKU, waar ze o.a. met docenten het gesprek aangaat over goed (maak)onderwijs en leren.

Raymond den Uijl

Break dancer, docent en Co- founder

Mede- oprichter van Illusionary Rockaz Crew inmiddels Company en matchmaker bij het Fonds Cultuur Participatie, Fonds Podium Kunsten en VSBfonds. Daarnaast ook een van de kartrekkers van internationaal hiphop fenomeen Freedom City.

Anna Bundalo

Studente
Woonachtig in Lombok. Bemiddelaar & Studente Kunstgeschiedenis aan Universiteit Utrecht en studente Bedrijfskunde aan Vrije Universiteit Amsterdam. Vanuit de opleiding bezig met thema Inclusie en diversiteit.

Ingmar Creutzburg

Ondernemer

Vanuit zijn bedrijf Unchain the Tigers probeert hij mensen te verwonderen en anders te laten kijken tegen toekomst vraagstukken.

Sophie Brinkerman

Inbound marketing specialist

Studeerde International Music Management.

Jouw foto ook hier?

Critical Friend

Meld je dan aan als Critical Friend door hier te klikken en breng ook een bezoekje aan ons FB Pagina en Instagram om op de hoogte te blijven van de volgende events.

Jouw foto ook hier?

Critical Friend
Meld je dan aan als Critical Friend door hier te klikken en breng ook een bezoekje aan ons FB Pagina en Instagram om op de hoogte te blijven van de volgende events.

Jouw foto ook hier?

Critical Friend

Meld je dan aan als Critical Friend door hier te klikken en breng ook een bezoekje aan ons FB Pagina en Instagram om op de hoogte te blijven van de volgende events.

Jouw foto ook hier?

Critical Friend

Meld je dan aan als Critical Friend door hier te klikken en breng ook een bezoekje aan ons FB Pagina en Instagram om op de hoogte te blijven van de volgende events.