Ask the Critical Friends

De Critical Friends zijn individueel, in subgroepen of gezamenlijk in de vorm van hun Think Tank in te huren voor een frisse blik, advies op verschillende gebieden of een opdracht. Doordat de meesten een bi-culturele achtergrond hebben spreken zij niet alleen als expert op hun eigen vakgebied maar ook als ervaringsdeskundigen op de thema’s rondom diversiteit en inclusie. Meer weten? Bekijk hun profielen en benader ons via samen@pactutrecht.nl

Ali Amghar

SCHRIJVER EN PERFORMER

Geboren en getogen in Utrecht-West. In het verleden werkzaam geweest in de welzijn & jongerenwerk en tegenwoordig freelance schrijver & programmamaker bij Stadspodium Utrecht. 

Ali Zanad

DANSER EN PERFORMER

Geboren in Irak, studeerde aan de dansopleiding en is momenteel zzp’er in de culturele sector. Voornamelijk bezig als uitvoerend danser geeft hij ook educatieve lectures in de cultuur sector. Momenteel is hij werkzaam voor o.a. Stichting Dox en Danstheater Aya als danser, heeft zijn eigen gezelschap Mensja en werkzaam als docent bij Young In Prison.

Ayda Abdan Kondori

CULTUREEL ANTROPOLOOG

Geboren in Iran en vanaf haar 7e getogen in Utrecht. Studeerde Culturele en Maatschappelijke Vorming, waarna ze zich nu verdiept in Culturele Antropologie. Nauw bij de stad betrokken onder andere door Respect2Love, een netwerk van bi-culturele LHBTI jongeren en als fotograaf.

Ebru Aydin

DOCENT EN FOTOGRAAF

Geboren en getogen in Utrecht. Socioloog. Docent. Maatschappelijke fotograaf. Vrijwilliger. Maatschappelijk betrokken. Voor een inclusieve samenleving. Koffie én Turkse thee.

Raymond Ramdihal

DANSER EN PRODUCENT

Getogen in Maarssen en Utrecht. Studeerde aan de Dansopleiding en organiseert tegenwoordig met zijn stichting FreeDOM events en masterclasses om Urban dans als verbindende factor op de culturele kaart te zetten. 

Siham el Ouazizi

Communicatiedeskundige

Geboren en getogen in Utrecht. Is een burger van werelden. Middels kritische vragen is zij altijd opzoek naar het begrijpen van mensen, organisaties en structuren. Voorwaarde om dit te doen is kritisch blijven naar zichzelf en dagelijks reflecteren.

Triwish Hanoeman

RAPPER EN PRODUCENT

Rapper met Hindustaanse roots die als missie heeft artiesten uit de multiculturele sector te empoweren om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van een inclusieve culturele sector.

Munir de Vries

ILLUSTRATOR EN GRAFFITY KUNSTENAAR

Opgegroeid in Amsterdam Zuidoost en nu zo’n 12 jaar woonachtig in Utrecht. Werkt graag d.m.v creatieve projecten aan inclusie en verbinding, momenteel erg geintresseerd in het opvullen van de kloof tussen low-art en high-art.

Mustapha Bah

ARTIKEL 1

Werkzaam bij Artikel 1. Trainer, voorlichter, gespreksleider en directeur van stichting MOWAD.

Hicham Oujamaa

MUZIKANT
Geboren in Marokko, getogen in Utrecht, opgegroeid met de Marokkaanse en Nederlandse cultuur waardoor hij probeert het beste van de twee samen te brengen. Co- founder North African Djam.

Imad Saffuri

RAPPER EN PRODUCENT

Rapper en producent

Ghita van Bergen

ILLUSTRATOR EN GRAFFITY KUNSTENAAR

Geboren en getogen in Utrecht. Studeerde Productvormgeving en Vrije Vormgeving. Zelfstandig ondernemer als Community Developer en kunstenaar.

Esther Smeenk

JUNIOR PROGRAMMAMEDEWERKER

Opgegroeid in Bussum en woonachtig in Utrecht. Eigen initiatief Summer School: Connecting Cultures. Werkzaam bij New Dutch Connections als projectleider en bij de Voorkamer als communicatiemedewerker.

Patricia Samwels

CULTURELE & EDUCATIEVE PROJECTEN
Woonachtig in Lombok. Bemiddelaar & MT- assistent bij Kunst Centraal en freelance (festival)producent.Sheila Reda

KUNSTHISTORICA

Recentelijk afgestudeerd kunsthistorica met specialisme in 16e- en 17e- eeuwse kunst en museumeducatie. Recentelijk gestart als Junior Directeur Educatie in Museum Villa Mondriaan, om te werken aan het inclusiviteitsbeleid en de uitwerking daarvan in de nieuwe educatieprogramma’s

Raymond den Uijl

Break dancer, docent en Co- founder

Mede- oprichter van Illusionary Rockaz Crew inmiddels Company en matchmaker bij het Fonds Cultuur Participatie, Fonds Podium Kunsten en VSBfonds. Daarnaast ook een van de kartrekkers van internationaal hiphop fenomeen Freedom City.

Anna Bundalo

Studente
Studente Kunstgeschiedenis aan Universiteit Utrecht en studente Bedrijfskunde aan Vrije Universiteit Amsterdam. Vanuit de opleiding bezig met thema Inclusie en diversiteit.Jouw foto ook hier?

Critical Friend

Meld je dan aan als Critical Friend door hier te klikken en breng ook een bezoekje aan ons FB pagina en Instagram om op de hoogte te blijven van de volgende events.