Heb je vorige keer niet als instelling ‘gesolliciteerd’ tijdens de PACT Practice? Bereid dan samen met je collega’s je sollicitatie voor, voor de komende practice.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als organisatie heb je een visie en missie op culturele diversiteit geformuleerd. Je hebt in de afgelopen twee jaar samen met Critical Friends de organisatie doorgelicht en hier doelgericht aan gewerkt. Als organisatie ben je de afgelopen twee jaar aan de slag gegaan met bewustwording onder de medewerkers. Je bent als organisatie proactief op zoek gegaan naar leden van het bestuur en Raad van Toezicht met een biculturele achtergrond. Middels de Rooney Rule heb je er als organisatie voor gezorgd dat het personeelsbestand diverser en inclusiever is geworden (let op; dit geldt voor contracten van minimaal 1 jaar). Hiernaast ben je nieuwe samenwerkingen aangegaan om een diverse en inclusieve programmering, productie en presentatie neer te zetten. Tot slot is de organisatie op zoek gegaan naar andere manieren om de samenstelling van het publiek inclusiever en diverser te maken.

WAT WE VAN JE VRAGEN

– Flexibiliteit

– Hart voor diversiteit en inclusie- Intrinsiek gemotiveerd voor een diverse en inclusieve culturele sector

– Kennis over diversiteit en inclusie

– Ervaring op het gebied van diversiteit en inclusie

– Wat heb je in het verleden (afgelopen twee jaar) geprobeerd en ging goed?

– Wat heb je in het verleden (afgelopen twee jaar) geprobeerd en ging fout?- Een toekomstperspectief

– Proactieve netwerker binnen en buiten de culturele sector

DOOR JULLIE AAN TE LEVEREN VOOR 10E SEPTEMBER

– Kort CV van de culturele instelling in relatie tot D&I Pact (Beperk je hierbij tot de afgelopen twee jaar)

– Motivatiebrief waarom de organisatie geschikt is als diverse en inclusieve instelling en waarom de Critical Friends daar zouden willen werken.Deze documenten kan je samen met collega’s opstellen. Wij hebben wel het verzoek om deze keer de directeur en/of HR manager mee te nemen.

Categorieƫn: Nieuws