Op 31 januari zal het informele netwerk van PACT Utrecht de derde Pact Practice organiseren. Deze zal zich focussen op afspraak #3 van het D&I pact.

Iedereen heeft onbewuste vooroordelen, maar niet iedereen weet tot hoever deze vooroordelen gaan. Hoe diep zitten deze bij jou?

Voorbereiding

Onze vrienden van Critical Mass hebben Onderhuids.nl opgezet om deze vragen te beantwoorden. Als voorbereiding op Pact Practice #3 willen wij vragen om de Implicit Association Tests te maken. Je hebt hier de mogelijkheid om twee verschillende test te maken, aan jou de keuze welke.

Maak de tests hier!

Belangrijk om te realiseren de resultaten van de test geen oordeel zijn, maar juist mooie vraagstukken opleveren waar wij het over kunnen hebben op Pact Practice #3.

Programma.

Datum: 31 januari 2018.

Locatie: Ulu Camii Moskee Utrecht
Moskeeplein 89,
3531 BX Utrecht.

12:30: Inloop
13:00: Welkom en korte introductie over de Ulu Camii Moskee
13:15: Gesprek over de test van onderhuids.nl o.l.v. Luc Lauwers (Critical Mass)
Workshop o.l.v. Elsa van de Loo (College voor de Rechten van de Mens)
17:00: Gelegenheid tot napraten
18:00: Einde

RESERVEER JE PLEK

De kaartverkoop is inmiddels gestard en wij hebben nog kaarten beschikbaar. Heb je niet zo’n groot budget maar wil je wel werken aan inclusiviteit? Koop dan een gesponserde kaart à € 20.

Voor de grotere instellingen zijn er standaard kaarten beschibaar van € 60, Met deze tickets mag je 2 personen meenemen die buiten het netwerk staan (denk aan Collega’s, stagaires, mederwerkers etc.). Een sponser ticket van € 80 zorgt ervoor dat kleinere instellingen ook aanwezig kunnen zijn.

Alle kaarten zijn beschikbaar via: https://pactutrecht.nl/events/

Zichtbaarheid

Door jezelf op Aanwezig te zetten blijf je op de hoogte van de laaste ontwikkelingen en vergroten wij samen de zichbaarheid van PACT binnen onze netwerken. Delen mag altijd!

https://www.facebook.com/events/372997423246002/

Facebook evenement

 

Categorieën: NieuwsTipsTools