Als onderdeel van het programma organiseert PACT 6 keer per jaar een PACT Practice: een hands on werksessie waar Aanjagers en Doeners elke keer een van de 6 afspraken van het Diversiteit & Inclusiviteit Pact aanpakken.

THEMA
Vorig jaar heeft er reeds een reeks Practices plaatsgevonden. Deze thema’s worden ieder jaar opnieuw behandeld, aangezien we nooit uitgeleerd zijn.
Tijdens deze tweede Pact Practice van het tweede seizoen (vandaar de 2.2) op 11 november 2019 zijn de te behalen thema’s: Organisatieontwikkeling (Afspraak 2 van het D&I Pact). Zie hieronder wat deze afspraken in het D&I Pact inhouden: https://pactutrecht.nl/onderteken/

Mustapha Bah, werkzaam bij Art.1 Midden Nederland en sinds een jaar Critical Friend van PACT, verzorgt samen met Mariangela De Lorenzo van PACT een sessie over Organisatie ontwikkeling en hoe je het zijn en horen van een Critical Friend stimuleert.

Paul Feld van Sharing Arts Society deelt op 11 november, Sint Maarten, Good en Bad practices van de Sint Maarten Utrecht.

* PACT bijeenkomsten vallen altijd op de 11e, of de dichtstbijzijnde werkdag. Zo zijn de Aanjagers Bijeenkomsten op de 11 van even maanden en de Practices op de 11e in de oneven maanden.

Schaf hier je kaart aan: https://pactutrecht.nl/events/

Categorieën: NieuwsTips