Volgende week donderdag, 22 November, is de volgende PACT Practice. Het thema is Organisatieontwikkeling (afspraak 2 van het D&I Pact) en de workshopgevers zijn Gunilla de Graef (Juntar) en Mathieu Charles (Minderhedenforum) namens Podiumkunsten in Vlaanderen. Verschillende experts bundelen hun expertises over het reilen en zeilen van de kunstensector met deze over diversiteit, interculturaliseringstrajecten en veranderingsmanagement. Tijdens de PAT Practice behandelen Gunilla en Mathieu (een deel van) de scan&do methodiek (lees hier meer). Hierbij worden aan de hand van interactieve oefeningen ervaringen uitgewisseld en wordt er gewerkt aan een aantal concrete, korte termijn te realiseren doelen op het gebied van inclusiever werken binnen de eigen organisatie.

Voorbereiding

Neem je deel PACT Practice? Doorloop dan vòòrafgaand de vragenlijst die Mavis Carrilho in samenwerking met de Universiteit Tilburg ontwikkelde: cultuurencreatiefinclusief.nl

Door deze antwoorden bij je instelling tijdens de lunch, bij het koffiezetapparaat of tijdens het eerste overleg te bespreken, hebben we 22 november een mooi startpunt voor onze dag.

Programma

DATUM
donderdag 22 november

TIJD

12:00 / 12:30 Aanvang rondleiding

12:30 Inloop (en/of lunch)

Start programma in studio 1 van Creative College

13:00 Gesprek in groepjes met Critical Friends over uitkomst vragenlijst en een wrap up.

14:00 Workshop Methodiek Scan&Do door Gunilla de Graef en Mathieu Charles

15:15 Korte Pauze

16:45 Terugkoppeling Critical Friends

17:00 Nabespreking met borrel

18:00 Einde

LOCATIE
ROCMN Creative College, Brandenburchdreef 120, Utrecht

WORKSHOPS in samenwerking met Scan&Do uit België.

THEMA
Tijdens deze tweede Pact Practice is het thema Organisatieontwikkeling diversiteit & inclusie (afspraak 2) aan de beurt. Zie op de HOME page wat de afspraak in het D&I Pact inhoudt.

Reserveer je plek en koop een ticket

Wij hebben nog kaarten beschikbaar. Heb je niet zo’n groot budget,maar wil je wel werken aan inclusiviteit? Koop dan een gesponsorde kaart à € 20.

Wil je een rondleiding door het ROCMN Creative College? Meld je dan aan zodra je de tickets koopt, dan houden we hier rekening mee. Hiernaast hebben wij ook een lunch op eigen kosten.

Alle kaarten zijn beschikbaar via: https://pactutrecht.nl/events/

Updates en zichtbaarheid

Door jezelf op Aanwezig te zetten blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vergroten we samen de zichtbaarheid van PACT binnen onze netwerken: https://www.facebook.com/events/470401543468868/

Categorieën: NieuwsTips