PACT Practice is een informeel netwerk zonder winstoogmerk. Om de kosten te kunnen dekken en om PACT Practices tevens toegankelijk te houden, delen we samen de kosten voor het inkopen van expertise of organisatie.

Structureel met PACT: Aanjagers

PACT Aanjagers zijn structureel betrokken bij PACT. Sinds vorige maand betalen ze een jaarlijkse bijdrage die hen toegang geeft tot alle PACT Practices inclusief het netwerk van Critical Friends en het kennisplatform. Zodra het bedrag binnen is, is je naam genoteerd en ontvang je naast toegang tot deze Practice ook de kaarten voor de volgende practices. Meer informatie vind je hier.

Zo nu en dan met PACT: deelnemer Practice

Voor losse kaartverkoop hanteren we drie tarieven. Zowel het Standaard als het Sponsor ticket geven toegang voor twee personen. Omdat PACT diversiteit en inclusie stimuleert en deze Pact Practice met als thema divers Programma met name gebaat is bij een divers gezelschap, vragen wij u iemand uit uw netwerk mee te nemen; dit kan een medewerker (bijvoorbeeld bar, beveiliging, receptie) zijn, maar mag ook een potentiële programmeur, een buur van de instelling, een graag geziene gast of toekomstig publiek zijn.

Bezoek Expo MOED in Centraal Museum

Ditmaal zijn er ook kaarten beschikbaar voor de expo die voorafgaand plaatsvind in het Centraal Museum. Deze kaart is alleen geldig in combinatie met 1 van de losse kaarten of als je een Aanjager bent.
Categorieën: Nieuws